Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Agenda & Nieuws Agenda & Nieuws
vr 8 sep
Open huis
Zaterdag 8 september, 11:00-15:00 uur

't Clockhuys-Centrum voor Kunst & Cultuur steekt de halfjaarlijkse open dag dit jaar in een nieuw jasje. Het gehele Clockhuysplein zal omgetoverd worden in een Frans kunstenaarsplein, vol met muziek, beeldende kunst, theater en dans. Vive la France.

De open dag is bedoeld om ons aanbod in alle kunstdisciplines aan u te presenteren. Wat is er zoal te doen:
-Informatie en kennismaking lessen en cursussen. U kunt kennismaken met de muziekdocenten op de volgende instrumenten: blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hoorn, trompet, bugel, viool, cello, keyboards, piano, orgel, accordeon, akoestische gitaar, luit, elektrische gitaar, basgitaar, contrabas, drums, slagwerk, djembe en zang. Natuurlijk mag u de instrumenten ook proberen!

Daarnaast zijn de docenten beeldende kunst, dans en theater uiteraard ook aanwezig. En hoe:

Men kan de Eiffeltoren bouwen van bamboe, patisserie maken van klei. Onder begeleiding van beeldend kunstenaars valt de kunst van het stoeptekenen te leren. Wat, net als op de Montmartre niet mag ontbreken is karikatuur tekenen, met hulp van onze cartoonist. Verder kan iedereen meewerken aan het maken van een grote stripwand...

De balletmat wordt uitgerold voor energieke dansoptredens,

De Bibliotheek staat er met een stalletje Franse boeken,

Er is een ijscokraam, u kunt Jeu de boules spelen en schaken midden op het plein...

Verder zijn er er veel kleine optredens met Franse muziek (Amelie) en een spetterend optreden van de Lichte muziek afdeling.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u met alle administratieve vragen bij de medewerkers van de administratie terecht want ook zij zijn aanwezig.

Kom even terug in de vakantiesfeer bij 't Clokhuys-CKC. La vie est belle!
Zaterdag 8 september, 11:00-15:00 uur
't Clockhuysplein (het oude schoolplein achter 't Clockhuys-CKC). Bij slecht weer wordt de open dag naar binnen verplaatst.

Toegang gratis