Clockhuys
't Clockhuys

Centrum voor Kunst & Cultuur


info@clockhuys.com
Tel: 050-533 95 60

Cursusadministratie
(050) 533 95 80

« Terug naar Les/Cursus Overzicht Les/Cursus Overzicht
vr 30 aug
Cursussen Theater
(Zie brochure voor info over tijden en prijzen. Of bel 050-5339560.)


Danstheater voor kinderen (4 -6 jaar)
Samen met de juf ga je spelenderwijs kennis maken met theater, dans en muziek. Je gaat leuke liedjes leren zingen, dansen uitvoeren en het verhalend theater ontdekken. Zullen we kijken wat er allemaal met je geleerde danspasjes gebeurt als je ineens van muzieksoort wisselt? Durf je door de deur heen te stappen die naar sprookjesland gaat? Waar kan je je stem eigenlijk allemaal voor gebruiken? Voor alle kinderen die gek zijn op dansen, toneelspelen en zingen is dit een hele leuke cursus!

Disney en musicaltheater (7-11 jaar)
Musicals en Disney-verhalen zijn vaak leuk om naar te kijken en om in mee te zingen. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die graag verhalend dansen en zingen. Samen met de bekende musicalverhalen en Disney-liedjes werken we aan de basis van de musicaltechnieken. Aan het eind van het schooljaar zullen we een musical opvoeren.

Theater Kids (8 - 11 jaar)
In deze cursus maak je kennis met de basistechnieken van het toneelspelen. Het accent ligt op improviseren en vooral het spelplezier staat voorop. Aan het eind van het cursusjaar maak je een showcase. Fysiek theater, theatersport en werken met korte teksten komen zeker ook aan bod. Kom een kijkje nemen in de wereld van het theater!

Theater Teens (12 - 15 jaar)
In deze leer je de basistechnieken van het acteren. We gaan vooral bezig met improviseren en werken aan scenes met tekst. Deze cursus is een goede stap voor een vervolgopleiding theater of voor deelname aan audities bij castings. Aan het eind van het cursusjaar maak je een showcase met de groep.